IZNAD BUŠKOBLATSKOG SELA MIŠI NIČE TURISTIČKO NASELJE

Lijepo vrijeme je ovih dana izmamilo mnoge šetače iz Miša i Golinjeva u šetnju šumskim stazama udišući čisti zrak i uživajući u blagodatima prirode. Prolazeći od Puđina briga prema Kaočkoj glavici u borovoj šumi mogu se vidjeti neki novi objekti koji su izgrađeni ovih dana i primamljuju poglede mnogih šetača.

Radi se o kompleksu turističkih (planinskih) kućica koje će se podići u tom djelu šume u vlasništvu M.M iz Livna. Do mjesta gradnje dovedena je struja, a pristupit će se rješavanju pitke vode. Nadamo se da će se svi izgrađeni objekti spojiti na seosku kanalizaciju i neće ugrozi obližnja vrila pitke vode iz kojih se napajaju stanovnici sela Golinjeva i Miša.

Izgradnjom vikend kućica pristupit će se izgradnji puteva, staza i svega onoga sto je potrebno za jedno turističko naselje.

Hoće li Miši ubrzo postati turističko mjesto odnosno turistička atrakcija livanjskoga kraja ostaje da vidimo. Do tada ćemo pratiti radove koji se odvijaju u našem selu i s vremenom ćemo objaviti nove slike kako radovi u budućnosti budu napredovali.

.

FOTO ALBUM

.