PREMJEŠTAJ ČASNIH SESTARA NA DRUGE ŽUPE

 

Na svetim misama u nedjelju 16. kolovoza 2015. u župi Podhum kod Livna od župljana su se oprostile časne sestre Gizela Dolić i Augustina Suša, koje su odlukom Provincijalne uprave školskih sestara franjevki, premještene iz župe Podhum na nove službe.
Tom prigodom podhumski župnik fra Kazimir Dolić zahvalio je s. Gizeli koja je djelovala kao vjeroučiteljica u školi i župi, sakristanka, te bila voditeljica zborova kao i s. Augustini koja je pomagala dijeliti svetu pričest, brinula se za vrt i obavljala kućanske poslove.

Zahvaljujemo se dosadašnjim sestrama, s. Gizeli i s. Augustini za sav rad i trud koji su za vrijeme svojeg pastoralnog služenja na župi napravile. Hvala im za vjeru koju su usađivali u nas i hvala im za svu strpljivost, ljubav i brigu koju su pružile svima nama služeći u našoj župi. Neka ih dragi Bog obilato nagradi i dugovječno poživi uz obilje Božjeg blagoslova i puno uspjeha na novim službama. Također i č.s. Sari želimo puno uspjeha i Božjeg blagoslova u novoj/staroj župi.

Č.s. Gizela Dolić premještena je na službu u župu Podmilačje, a č.s. Augustina Suša premještena je na službu u Austriju kod Gradišćanskih Hrvata.
U župu Podhum je došla č.s. Sara Miloloža, naše gore list, rođena mišanka, a obavljat će službu katehistice.